Syventävä koulutus osuuskuntayrittäjyydestä Iisalmessa

Syventävä koulutus osuuskuntayrittäjyydestä                           
Iisalmessa ti – ke 29. – 30.5.2012

Koulutus on tarkoitettu pääasiassa yritys- ja urapalveluneuvojille, erilaisten yrittäjyyteen ja työllistymiseen liittyvien hankkeiden henkilökunnalle sekä opettajille. Myös muut osuuskunta-asioiden ja yrittäjyyden parissa työskentelevät ovat tervetulleita.

Osallistujilta edellytetään perustiedot pienosuustoiminnasta (esim. aikaisempi osallistuminen osuuskuntayrittäjyyskoulutukseen tai muulla tavoin hankitut tiedot).

Koulutuksen tavoite:

Koulutuspäivillä syvennetään osaamista osuuskunnan perustamisprosessista ja siihen liittyvistä erityiskysymyksistä. Tavoitteena on, että koulutuksen käynyt neuvoja ymmärtää osuuskuntaa yritysmuotona ja osaa soveltaa sen tarjoamia mahdollisuuksia käytännössä. Neuvoja saa myös valmiudet osuuskunnan perustamisryhmän konsultointiin ja oppii vastaamaan erilaisiin perustamistilanteessa esiin nouseviin kysymyksiin. Toisena koulutuspäivänä osallistujat pääsevät soveltamaan oppimaansa käytäntöön pienryhmissä ratkottavien harjoitusten avulla.

Koulutus on osallistujille ilmainen ja sen toteuttaa Yhdessä yrittämään! — Itä-Suomi –hanke. Tutustu koulutuksen tarkempaan ohjelmaan tästä.

Koulutuspaikka:

Hotelli Artos (Evakkokeskus), Ikonikabinetti, Kyllikinkatu 8, Iisalmi


Ilmoittautuminen kahvitusten takia mielellään viimeistään perjantaina 25.5.2012:
tytti.klen@helsinki.fi tai p. 050 576 2881

29.-30.05.2012

 

UutisetKoulutukset